ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Στην Τούμπα πρέπει να ματώσεις..."

Γεωργιάδης: "Στην Τούμπα πρέπει να ματώσεις..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, επισήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο μεσοεπιθετικός στο περιθώριος της βράβευσής του, τόνισε πως θέλει να πετύχει τέρμα και με τον Ολυμπιακό, πως αυτός θα πρέπει να ματώσει για να πάρει την νίκη, ενώ ότι οι τελευταίες εξελίξεις με την διατησία δεν επηρεάζουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ .

Αναλυτικά:

Για το τέρμα με την ΑΕΚ και το αν θέλει να πετύχει κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακο: "Αισθάνομαι κανοποιημένος γιατί κέρδισε η ομάδα. Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ και εγώ γιατί ήταν το πρώτο μου. Σίγουρα να βάζεις γκολ στην έδρας μας είναι πολύ ωραία. Εύχομαι να το πετύχω αύριο και να συνδυαστεί με νίκη της ομάδας".

Για το πως πέτυχε το γκολ με την ΑΕΚ: "Ηταν κλάσματα δευτερολέπτου. Βρέθηκα μπροστά στην εστία και σούταρα".



Για το αν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι πως είμαι ευχαριστημένος. Εχω πολλά να δώσω, με άφησε πίσω ο τραυματισμός μου, αλλά με τον καιρό θα είμαι καλύτερος".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην κόντρα επίθεση: "Αυτό θα μας το πει αύριο ο προπονητής μας. "Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει μόνο την νίκη. Αλλά για να την πάρει θα πρέπει να ματώσει. Εχει πολύ δύσκολο έργο στην Τούμπα . Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς".

Για τον αν επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές οι τελευταίες εξελίξεις με την διαιτησία:
"Δεν κοιτάμε την διαιτησία, κοιτάμε μόνο εμάς και θα παίξουμε όπως ξέρουμε για να πάρουμε την νίκη. Το πάθος και η δύνανη θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ