ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Πολύ σκληρή τιμωρία"

Γεωργιάδης: "Πολύ σκληρή τιμωρία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε τόσο την ποινή που επιβλήθηκε από την ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ, όσο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο "Δικέφαλος" ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. (VIDEO)

Οσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους παίκτες σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη ο οποίος αναφέρθηκε στην τιμωρία του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας την σκληρή αλλά και στη συνέχεια των πλέι οφ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Είναι πολύ σκληρή η τιμωρία για εμάς αν αναλογιστεί κανείς ότι τρεις βαθμοί στα πλέι οφ είναι 16 στον κανονικό βαθμολογικό πίνακα. Γιατί κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια παλεύει για να φτιάξει μία διαφορά δύο τριών βαθμών για τα πλέι οφ. Εμάς μας τους αφαιρέσαν.

Η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και αδικίες τους τελευταίους δύο μήνες, από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που παίξαμε για 65 λεπτά με δέκα παίκτες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μέχρι τον δεύτερο ημιτελικό που χάσαμε δύο παίκτες αναίτια και άλλα που είναι καλύτερα να τα αναλύσουμε μετά το τέλος της σεζόν. Ακόμη και στα πλέι οφ η διαιτησία δεν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ όπως θα έπρεπε".

Είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, όλα αυτά που γίνονται πέφτουν πάνω στο αγωνιστικό. Πιστεύω στην ψυχή των παιδιών, εφόσον έχει έτσι η κατάσταση πρέπει να την δεχτούμε και να την αντιμετωπίσουμε με θετική ενέργεια. Πρέπει ξανά να πείσουμε τους παίκτες ότι όλα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας και να κάνουμε την δουλειά μας. Κυρίως πρέπει να τους αποφορτίσουμε γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και επηρεάζονται. Αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν δυνατούς και ας κάνουμε αύριο μία νέα αρχή"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ