ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Νίκη εμείς και... βλέπουμε"

Γεωργιάδης: "Νίκη εμείς και... βλέπουμε"
INTIME SPORTS

Στην τελευταία κρίσιμη αγωνιστική των πλέι οφ αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τη νίκη και θα ελπίζει στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλύτερα όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο: "Πιστεύω δεν υπάρχει εξήγηση σ' αυτό, εμείς κάθε παιχνίδι παίζουμε για να το κερδίσουμε, απλά όπως προείπατε στο παιχνίδι της Τετάρτης ακόμη κι η ισοπαλία δεν ήταν κακό αποτέλεσμα για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκαν στο τέλος τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία και πλέον η τύχη μας δε βρίσκεται στα χέρια μας".

- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός σας; "Τίποτα εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε. Πρώτα απ' όλα είναι αυτό και μετά να κοιτάξουμε τί θα κάνει ο Ατρόμητος. Και πιστεύω όλα τα ματς είναι δύσκολα, δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια και πιστεύω πως ο Ατρόμητος δε θα έχει εύκολο παιχνίδι με την Τρίπολη. Οπότε πρώτα - πρώτα εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας να κερδίσουμε κι από εκεί και πέρα βλέπουμε" .

- Σ' έναν αγώνα τόσο μεγάλης σημασίας, με τον αντίπαλο να σας γνωρίζει και να τον γνωρίζετε καλά, που μπορεί να κριθεί; "Τώρα. στο τελευταίο παιχνίδι σίγουρα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, μεγαλύτερη θέληση και περισσότερο πάθος κι όποιος είναι πιο δυνατός πιστεύω θα πάρει το ματς. Γιατί στα τελευταία παιχνίδια όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες, όποιος δώσει το κάτι παραπάνω θα πάρει τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ