ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Με το πρώτο λάθος δεχόμαστε γκολ"

Γεωργιάδης: "Με το πρώτο λάθος δεχόμαστε γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να επανέλθει στις νίκες κόντρα στην Κέρκυρα.

Την δική του θέση για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις που έκανε στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: "Πιστεύω πως γενικά δεν κάναμε έναν καλό αγώνα στο σύνολό του. Δεχτήκαμε πάλι γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και μετά αν κι ανεβάσαμε αρκετά την απόδοσή μας δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που είναι μόνον η νίκη για μας".

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχουμε ασταθή εικόνα, δηλαδή ένα παιχνίδι να κερδίζουμε και στο άλλο να χάνουμε. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία σαν ομάδα και να προσπαθούμε να πορευόμαστε πάνω σ' αυτήν. Το παιχνίδι εκείνο έχει περάσει. Κοιτάμε το επόμενο με την Κέρκυρα, θα πάμε για τη νίκη και θέλω να πιστεύω πως θα την πάρουμε".

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στα πλέι οφ: "Όχι, αυτό είναι λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε κίνητρο τα πλέι οφ γιατί αν στη βαθμολογία η απόσταση είναι μεγάλη από τον Παναθηναϊκό θα έχουμε λιγότερες ελπίδες για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση που είναι κι ο στόχος μας για τα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Σε μερικά παιχνίδια σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει αλλά ποτέ δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι λάθος όσοι σκέφτονται έτσι γιατί σαν ΠΑΟΚ πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη".

Για τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: "Να είμαστε πιο σοβαροί, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να μην κάνουμε λάθη, γιατί ένα λάθος συνήθως εμείς το πληρώνουμε, δεν ξέρω τί γίνεται, με το πρώτο λάθος που γίνεται δεχόμαστε γκολ και μετά είναι δύσκολα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ σίγουρα είναι δύσκολο ν' αντιδράσεις".

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Κέρκυρα: "Χρειαζόμαστε σίγουρα μια πολύ καλή εμφάνιση να κάνουμε γιατί εδώ και δυο αγωνιστικές η ομάδα έχει δείξει πολύ κακό πρόσωπο και στο παιχνίδι με την Τρίπολη και στο αντίστοιχο με τον Παναιτωλικό. Χρειαζόμαστε να πάρουμε τη νίκη αλλά όχι μόνο αυτήν, αλλά θέλουμε και καλή εμφάνιση για να ξανανέβει η ψυχολογία στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ