ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Τίποτα πάνω από την ομάδα"

Γεωργιάδης: "Τίποτα πάνω από την ομάδα"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστα τα τερτίπια Μακ και Νομπόα στο ματς με τον Λεβαδειακό σε ομιλία του στην προπόνηση.

Παρότι η εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό επέτρεπε να ασχοληθούν όλοι με ζητήματα που δημιουργούν αισιοδοξία για τη συνέχεια, τα... μουτράκια του Μακ όταν ο Παπαδόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και η δυσφορία του Νομπόα όταν αντικαταστάθηκε από το Κίτσιου στο 83ο λεπτό του αγώνα επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα.

Φυσικά, το θέμα δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τον Γιώργο Γεωργιάδη που έκανε αναφορά στην ομιλία του πριν την προπόνηση.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ και την πρόοδο που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια και σημείωσε ότι χρειάζεται να υπάρξει και συνέχεια, πρόσθεσε: "Υπήρξαν κάποια περιστατικά που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Οι προσωπικοί εγωισμοί δεν μπαίνουν πάνω από το συμφέρον της ομάδας".

Μάλιστα, σημείωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν ήταν ποτέ αποδεκτές σε όλες τις θητείες του και αρκετοί παίκτες διώχτηκαν για λίγο ή πολύ όταν υπονόμευσαν το "πάνω απ' όλα η ομάδα".

Κι ακόμη σημείωσε ότι για να γνωρίσουν την αναγνώριση από τον κόσμο, σαν αυτήν που γεύτηκαν οι ομάδες του 2001 και του 2003 θα πρέπει όλοι να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από την ομάδα.

Ο Γεωργιάδης δεν θέλησε, πάντως, να σκληρύνει άμεσα την στάση του, καθώς θεωρεί ότι σ' αυτή τη φάση απαιτείται διαχείριση και σημασία έχει να πάρει η ομάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολύ σοβαρές αποφάσεις για θέματα πειθαρχίας μπορούν να παρθούν μόνο το καλοκαίρι. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν γίνει κάτι πολύ χοντρό.

Βέβαια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναγνωρίζει ότι στις συμπεριφορές τύπου Μακ και Νομπόα παίζει ρόλο και η ένταση που υπάρχει στην ομάδα για να πετύχει τον στόχο της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ