ΠΑΟΚ

Γεμίζει το οπλοστάσιο του Δώνη

Γεμίζει το οπλοστάσιο του Δώνη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης είχε στη διάθεσή του την Δευτέρα (31/12) τους Στέφανο Αθανασιάδη και Κοστίν Λάζαρ που προπονήθηκαν κανονικά, ενώ Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν γύρισαν από την άδειά τους.

Μέρα... επιστροφών ήταν η Δευτέρα (31/12). Αυτό γιατί προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Γιώργος Δώνης είδε τον Κοστίν Λάζαρ να είναι έτοιμος και να προπονείται κανονικά.

Ο Λίαμ Λόρενς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά ουσιαστικά μετράει ο χρόνος αντίστροφα για την επιστροφή του καθώς δεν έχει πρόβλημα στην γάμπα (θυμίζουμε πως οι εξετάσεις της μαγνητικής ήταν "καθαρές).

Από εκεί και πέρα Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν επέστρεψαν από την άδειά τους και ακολούθησαν χαλαρό ατομικό πρόγραμμα. Σχετικά με τον Σανθ Χακόμπο συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης τερματοφυλάκων παράλληλα με το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Τρίτη (1/1) θα ανεβάσει ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλιαρίτση, ενώ να σημειωθεί πως την Τετάρτη (2/1) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ