ΠΑΟΚ

Γαλατασαράι κι όχι μόνο για Ροντρίγκες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όλο και πιο έντονα τίθεται ζήτημα πώλησης του Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς η Γαλατασαράι, αλλά και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι φλερτάρουν με προτάσεις κοντά στο ποσό της ρήτρας του.

Ακόμη πιο έντονα ηχούν οι σειρήνες γύρω από τον Γκάρι Ροντρίγκες. Πληροφορίες θέλουν την Γαλατασαράι να σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4+ εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ (στα γραφεία της Τούμπας δεν έχει φτάσει ακόμη τίποτα) για την αγορά των δικαιωμάτων του 26χρονου επιθετικού, ενώ έχει γίνει επαφή και με την πλευρά του παίκτη (η "Fanatik" στην Τουρκία γράφει ότι Ροντρίγκες και Γαλατά έχουν συμφωνήσει σε όλα) και το ποσό που προτείνεται καλύπτει τις επιθυμίες του.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και διερευνητικές κρούσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, τόσο προς ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όσο και προς τον ατζέντη του παίκτη Σουνίρ Πατέλ, δημιουργώντας την αίσθηση ότι μπορεί σύντομα να έρθει επίσημη πρόταση. Θυμίζουμε ότι Ο Ροντρίγκες, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με εισήγηση του Φρανκ Αρνεσεν, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με ετήσιες απολαβές 550.000 ευρώ και ρήτρα αποδέσμευσης περίπου στα 6 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν έρθει πρόταση στα χρήματα της ρήτρας ή τελικά δεν πουληθεί ο Ροντρίγκες, ο Λούμπος Μίχελ θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Και η Τορίνο για Τιάμ
Οι 15 μεταγραφές στη Super League
Τα απολαυστικά "Χρόνια Πολλά" του Μάτος
Σκόρπισαν χαρά σε παιδάκια Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ