ΠΑΟΚ

Φωτάκης: "Μας μεγαλώνει σαν ομάδα..."

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Φωτάκης τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ γιγαντώνονται μετά από νίκες όπως αυτή με την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ που του έδωσε την πρόκριση στους "32" μίλησε ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος επισήμανε πως οι "ασπρόμαυροι" "γιγαντώνονται" με αυτή την επιτυχία, αλλά και σημειώνοντας πως πλέον θα στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και το ματς απέναντι στα Γιάννενα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: " Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη νίκη και για εμάς αλλά και για τον σύλλογο, μας μεγαλώνει ως ομάδα, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα".

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ: " Υπήρξε πρόβλημα με την αποβολή του Σταφυλίδη στην φάση του πέναλτι και έπρεπε να παίξω εκεί. Η θέση μου είναι στον άξονα όμως θέλω να βοηθάω την ομάδα από όπου και να αγωνίζομαι".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς: "Δεν θέλαμε να φοβηθούμε το παιχνίδι. Θέλαμε να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η πορεία στην Ευρώπη τα δύο τελευταία χρόνια" .

Για το αν σκέφτονται από τώρα τον επόμενο αντίπαλο: " Δεν σκεφτόμαστε μακριά, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά την Ρούμπιν. Πρέπει να τα κερδίσουμε. Και την Ρούμπιν για να πάρουμε την πρωτιά του ομίλου".

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν Αγγλικές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον ίδιο: " Δεν σχολιάζω, δεν γνωρίζω κάτι.."

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα: " Μπορεί να είχαμε χάσει το παιχνίδι στο Κύπελλο όμως αυτό δεν λέει κάτι. Δεν αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα την ομάδα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να κερδίσουμε και να ανέβει η ψυχολογία μας και στο πρωτάθλημα".

Για το γεγονός ότι χθες αγωνίστηκαν πολλοί Ελληνες : " Είναι καλό να αγωνίζονται οι Έλληνες έχουμε όμως πολύ καλό ρόστερ που καλύπτει όλες τις θέσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ