ΠΑΟΚ

Φορτσάτος ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Φορτσάτος ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ την Τρίτη (8/9), σκόραρε και μοίραζε ασίστ. Γκολ και θέαμα από το δίτερμα (VIDEO).

Την Τρίτη (8/9) ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα έδειξε την αγωνιστική του ποιότητα καθώς σκόραρε ενώ μοίραζε και ασίστ.

Από εκεί και πέρα οι Ροντρίγκες, Λέοβατς και Κάτσε προπονήθηκαν κανονικά ενώ οι Τζιόλης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης και Σαββίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τετάρτη (9/9) θα επιστρέψουν οι Μακ, Σάμπο και Όλσεν (εκτός απροόπτου όλοι τους θα προπονηθούν αύριο).

Ο Ίγκορ Τούντορ στο σημερινό πρόγραμμα έδωσε βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Η προπόνηση τελείωσε με ελεύθερο παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ανοίγματα για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το ματς με Ντόρτμουντ και η στήριξη των προσφύγων

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην σύσκεψη του European Club Association που έγινε στην Γενεύη την Τρίτη. Συμμετείχαν σε αυτήν 220 ομάδες και αποφασίστηκε να δοθεί ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο στο πρώτο εντός έδρας ματς ομάδων από το Champions League και κάποιων ομάδων από το Europa League για την στήριξη των προσφύγων από την Συρία. Αυτό ο ΠΑΟΚ θα το κάνει στο ματς με την Ντόρτμουντ στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ