ΠΑΟΚ

Φορτσάρει ο Βιβιάν

Φορτσάρει ο Βιβιάν
INTIME SPORTS

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Ματέους Βιβιάν, που πιθανότατα να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αρη. Τι γίνεται με Γκαρσία και Σαλπιγγίδη.

Με το μυαλό στην κατάσταση των τραυματιών Ματέους Βιβιάν, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Πάμπλο Γκαρσία είναι τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ.

Τι ισχύει για τους τρεις; Σχετικά με τον πρώτο, στον "Δικέφαλο" υπάρχουν χαμόγελα για την αποθεραπεία του. Αυτή προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εφόσον κάτι τέτοιο συνεχιστεί στους "ασπρόμαυρους" εκτιμούν πως θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Αρη.

Οσον αφορά τον "Σάλπι", ακόμη πονά, δεν φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι όμως θετικό πως συμμετέχει στο τρέξιμο και δεν μένει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Τέλος για τον Γκαρσία προχωρά καλά η αποθεραπεία του, η περίπτωσή του όμως είναι πιο "λεπτή" από των άλλων δύο δεδομένου πως είχε δύο συνεχόμενες θλάσεις.

Ετσι δεν υπάρχει βιασύνη για να ανεβάσει ρυθμούς. Με λίγα λόγια από τους συγκεκριμένους παίκτες, ο Βιβιάν έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει κόντρα στον Αρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ