ΠΑΟΚ

Φόρτσαραν και τώρα... ξεκούραση

Φόρτσαραν και τώρα... ξεκούραση

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφού ακολούθησαν ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, πλέον θα ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα (15/11). Τι περιελάμβανε η προπόνηση και πότε επιστρέφουν οι Βίτορ, Στοχ.

Ο Χουμπ Στέφενς με τις προπονήσεις των τριών τελευταίων ημερών, βρήκε ασχολία στους ποδοσφαιριστές του για το ρεπό που τους παραχώρησε το Σαββατοκύριακο… Ξεκούραση!

Μετά τις δυο διπλές της Τετάρτης και της Πέμπτης, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην σημερινή πρωινή προπόνηση που μόλις ολοκληρώθηκε!

Σε ένα πρόγραμμα μεγάλης έντασης, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στα… κόκκινα με ασκήσεις που προέβλεπαν, ένας εναντίον ενός σε 45 δευτερόλεπτα σε άμυνα και επίθεση, συνεχόμενα σουτ από 3 σημεία έξω από την περιοχή και τελείωμα με κεφαλιά ψαράκι!

Με την μεγάλη κόπωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας, αφού εκμεταλλευτούν το σχεδόν… τριήμερο ρεπό για να ανακτήσουν δυνάμεις.

Τη Δευτέρα αναμένονται στις προπονήσεις οι Βίτορ (που ολοκληρώνει την αποθεραπεία του στη Λισαβόνα), Στοχ (που έχει μόνο ένα ματς με την Εθνική του σήμερα) και την Τετάρτη οι υπόλοιποι διεθνείς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ