ΠΑΟΚ

Φινίνιο και Αλίεφ για ΠΑΟΚ

Φινίνιο και Αλίεφ για ΠΑΟΚ

Σενάρια επαφών του ΠΑΟΚ με τους Αλεξάντερ Αλίεφ και Φινίνιο έρχονται από την Ουκρανία.

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ συνοδεύτηκε από βροχή ονομάτων που αγωνίζονται στην Ουκρανία και φέρονται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Συκεκριμένα, η ιστοσελίδα " segodnya.ua" σημειώνει ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Αλίεφ δέχθηκε προσφορά ύψους 800.000 ευρώ ετησίως από τον ΠΑΟΚ, την οποία αρνήθηκε γιατί στην ομάδα του Κιέβου αμείβεται 2,5 φορές πάνω.

Ο Αλίεφ (διαθέτει και ρωσικό διαβατήριο) έχει συνδέσει το όνομά του με τη Ντιναμό Κιέβου και έχει περάσει ακόμη από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ πέρσι έπαιξε δανεικός στη Ντνίπρο. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ντιναμό, αλλά πήγε στη δεύτερη ομάδα. με την εθνική Ουκρανίας μετρά 28 εμφανίσεις και 6 γκολ από το 2008 μέχρι σήμερα

"Συμφωνία ΠΑΟΚ-Φινίνιο"

Παράλληλα, η ουκρανική ιστοσελίδα " footboom.com" φιλοξενεί ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, ο 30χρονος αριστερός μπακ-χαφ Φινίνιο τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και απομένουν λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συμφωνίας. Προκαλεί απορία, πάντως, το δημοσίευμα, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει αυτή την περίοδο αμυντικό, και ειδικά ακραίο.

Ο Φινίνιο άρχισε την καριέρα του από την Κορίνθιανς, πέρασε από την Χουβεντούδε και την Φιγκεϊρένσε, πριν πάει για μία τριετία στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Το 2009 επέστρεψε στη Ρεσίφε στη Βραζιλία και ένα χρόνο μετά πήγε στην Μέταλιστ, στην οποία αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ