ΠΑΟΚ

Φιλικό με μια ντουζίνα νέους

Φιλικό με μια ντουζίνα νέους
Μπόλονι

Πως ο Λάσλο Μπόλονι αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους ταλαντούχους παίκτες της β' ομάδας του ΠΑΟΚ

Θέλει να τους προωθήσει και το δείχνει... Ο λόγος για τον Λάσλο Μπόλονι ο οποίος παρουσιάζεται διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποδείξουν τι αξίζουν και γιατί όχι κάποια στιγμή να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Πώς μεταφράζεται έμπρακτα το παραπάνω; Με την απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να πάρει μαζί του αύριο (15.00) για το φιλικό στα Γιαννιτσά ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά 12 παίκτες της β' ομάδας και φυσικά να καθίσει στον πάγκο παρέα με το Νίκο Κολομπούρδα, προκειμένου να έχει την απαραίτητη πληροφόρηση για τον καθένα τους.

Οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν αύριο στα Γιαννιτσά είναι οι: Μελισσάς, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης Π., Δεμιρτζόγλου, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς, Ταουσιάνης, Χαρμάνας και Παπαδόπουλος Β.

Τον βασικό κορμό της ομάδας που θα αγωνιστεί, βέβαια, θα αποτελέσουν ο Μπαλάφας, ο Κατσικάς, ο Γιάννου, ο Αποστολόπουλος, ο Γλύκος, αλλά και ο Λίνο που θα πάρει χρόνο συμμετοχής για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του μετά από διάστημα απουσίας σχεδόν ενός μήνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι από το μυαλό του Λάσλο Μπόλονι περνά και η σκέψη να τεστάρει για κάποιο διάστημα τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Οριστική απόφαση, ωστόσο, θα πάρει αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ