ΠΑΟΚ

Φιλικά με Βέροια-Δόξα Δράμας ο ΠΑΟΚ σε ένα τριήμερο

Φιλικά με Βέροια-Δόξα Δράμας ο ΠΑΟΚ σε ένα τριήμερο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο η ομάδα της Βέροιας, όσο και αυτή της Δράμας ανακοίνωσαν τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στις πόλεις τους με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Στη Δράμα θέλουν να το συνδυάσουν με βράβευση της Κορακάκη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένο κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της μη έναρξης του Πρωταθλήματος, συμπεριέλαβε δύο φιλικά στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στη Βέροια. Όπως ανακοίνωσε η ημαθιώτικη ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα 2 και 4: 10 ευρώ, Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ και Θύρα 3 VIP: 20ευρώ".

Δύο μέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Δράμα για φιλικό παιχνίδι με την Δόξα. Στον σχεδιασμό (αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες) των δύο συλλόγων υπάρχει και η βράβευση της Άννας Κορακάκη για τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε.

Η ώρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι σ' αυτά τα παιχνίδια ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα υπολογίζει στους διεθνείς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ