ΠΑΟΚ

Και Φερνάντο Σάντος για ΠΑΟΚ

Και Φερνάντο Σάντος για ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

O Φερνάντο Σάντος είναι ο προπονητής που σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα παράλληλης απασχόλησης του με την Εθνική ομάδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ

O Φερνάντο Σάντος είναι ο προπονητής που προτείνουν όλοι στον Ιβαν Σαββίδη, αλλά για να προχωρήσει η πρόσληψη του, πρέπει να βρεθεί φόρμουλα παράλληλης απασχόλησης του με την Εθνική, μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται ως γνωστόν όλα τα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού, από τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη ως τον Γεωργιάδη και τον Κατσουράνη, τους είχε ο Σάντος μαζί του, τόσο ως παίκτες, όσο και ως συνεργάτες στις Εθνικές ομάδες και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Φερνάντο Σάντος, γνωρίσθηκε μάλιστα και με τον Ιβαν Σαββίδη, ενώ αρκετές φορές έδωσε τις συμβουλές του σε μεταγραφικά θέματα και όχι μόνο.

Το αγκάθι όμως είναι η απασχόληση του στην Εθνική και το διάστημα που ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ΕΠΟ δεν είναι ούτε λίγο, αλλά ούτε και πολύ.

Σκέψεις υπήρχαν για να προσληφθεί προπονητής ως το επόμενο καλοκαίρι, ή να παραμείνει ο Γιώργος Δώνης, αλλά το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ για τον Έλληνα τεχνικό.

Με δεδομένο ότι και ο Σάντος δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να εργασθεί σε σύλλογο, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι προορίζεται για τον ΠΑΟΚ, αρκεί κάποιος να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό της Εθνικής.

Κάτι που είναι δύσκολο, γιατί δεν μπορεί να παρατήσει στη μέση την προσπάθεια για την πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας και ακόμη πιο δύσκολο να έχει παράλληλη απασχόληση στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική.

Επίσης, να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής έχει λάβει την εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος και μετά το καλοκαίρι το 2014, έως το καλοκαίρι του 2016 και αναμένεται το ραντεβού των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ