ΠΑΟΚ

Φερνάντεζ και Κομπρέρα τα νέα ονόματα

ZWOLLE, NETHERLANDS - JULY 26:  Guyon Fernandez of Zwolle in action during the Friendly match between PEC Zwolle and Ross County at IJsseldelta Stadion on July 26, 2013 in Zwolle, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
ZWOLLE, NETHERLANDS - JULY 26: Guyon Fernandez of Zwolle in action during the Friendly match between PEC Zwolle and Ross County at IJsseldelta Stadion on July 26, 2013 in Zwolle, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός και ο 23χρονος Ουρουγουανός στόπερ στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Άλλα δύο ονόματα προτέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γκουιόν Φερνάντεζ και τον Λεαντρο Καμπρέρα.

Ο πρώτος είναι Ολλανδός επιθετικός 28 χρονών και πέρυσι αγωνιζόταν στην Τσβόλε, δανεικός από την Φέγιενορντ και μάλιστα είχε βάλει δύο γκολ στον τελικό Κυπέλλου με τον Άγιαξ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Metrosport", ο ατζέντης του ισχυρίζεται πώς, παρότι έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, περιμένει τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά του.

Όσο για τον Ουρουγουανό αριστεροπόδαρο αμυντικό, που μπορεί να αγωνιστεί ως μπακ και ως αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης Β΄και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την "Arenapress", εδώ και 10 μέρες ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωσή του.

Ήρθε και υπογράφει ο Ρατς

Και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι μέχρι το μεσημέρι ο Ραζβάν Ρατς. Ο Ρουμάνος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος αριστερός μπακ-χαφ είχε συμφωνήσει προφορικά για δύο χρόνια έναντι 500.000 ευρώ ετησίως και είχε περάσει και από ιατρικές εξετάσεις εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες

* Στη φωτογραφία είναι ο Γκουιόν Φερνάντεζ με τη φανέλα της Τσβόλε την περασμένη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ