ΠΑΟΚ

Φαβορί ο Ντομίνγκος Πασιένσια

Sporting coach Domingos Paciencia gestures to his players during the match against Benfica on their Portuguese Premier League soccer match at Luz stadium in Lisbon November 26, 2011. REUTERS/Marcos Borga (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER)
Sporting coach Domingos Paciencia gestures to his players during the match against Benfica on their Portuguese Premier League soccer match at Luz stadium in Lisbon November 26, 2011. REUTERS/Marcos Borga (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Γιατί ο 44χρονος Πορτογάλος Ντομίνγκος Πασιένσια προκρίνεται για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Από τους τρεις προπονητές που ξεχώρισαν στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι αυτός που τελευταία κερδίζει έδαφος.

Αρχής εξαρχής, άλλωστε, υπήρχε δύσκολία με την περίπτωση του "αλμυρού" Στέφενς, ο οποίος συν τοις άλλοις ζητούσε μπάτζετ που ξέφευγε από τα στάνταρ του ΠΑΟΚ, ενώ και προσωπικοί λόγοι τον θέλουν να βρίσκεται είτε σε Γερμανία, είτε σε Ολλανδία.

Ο Καπαρός από την πλευρά του ρίχνει με δηλώσεις του γέφυρες με την Μπιλμπάο και φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος αρχίζει σιγά σιγά να βλέπει με πιο θετικό μάτι το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία.

Αν κλείσει, πάντως, το θέμα Τσάμπιονς Λιγκ από σήμερα (29/5), τότε η τριανδρία του "Δικεφάλου" θα επιδιώξει άμεση συμφωνία με προπονητή και ο 44χρονος Πορτογάλος θα κληθεί να δώσει άμεσα την απάντηση του.

Ο Πασιένσια έχει συλλέξει πληροφορίες και από τον Κονσεισάο, αλλά και από τον βοηθό του στην Μπράγκα, τον Ζοάο Κάρλος Κόστα, γυμναστή, επίσης, του ΠΑΟΚ επί Σάντος και προφανώς και από τον ίδιο τοω Σάντος. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εξάλλου, έχουν συλλέξει και αυτοί θετικές πληροφορίες από Σάντος και από Κονσεισάο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ