ΠΑΟΚ

Φάκελος: Διαχείριση νίκης

Φάκελος: Διαχείριση νίκης
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη απέδειξε για ακόμη μία φορά φέτος πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να διαχειριστεί τα παιχνίδια που ακολουθούν καλές του εμφανίσεις ή νίκες.

"Είναι η τρίτη-τέταρτη φορά που γίνεται αυτό (σ.σ κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ) μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα".

Αυτή η ατάκα του Άγγελου Αναστασιάδη μας έκανε να βρούμε τις φορές που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αγώνα που ακολούθησε είτε καλές εμφανίσεις, είτε νίκες του "Δικεφάλου" σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Τέταρτη φορά με Ξάνθη

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως είναι λογικό, αφού ξέρει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα του μετά από μεγάλα αποτελέσματα ή καλές εμφανίσεις, είχε δίκιο. Οι ήττες ή κακές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με στραβοπατήματα έχουν έρθει μετά από εμφατικές νίκες ή καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.

Πιο συγκεκριμένα...

- Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Καυτανζόγλειο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο Ελλάδας με 1-0, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με το ίδιο σκορ. Νίκη, που συνοδεύτηκε κι από πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη.

- Τρεις μέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ κερδίζει με το εμφατικό 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα σ' ένα πραγματικό πάρτι, με ωραία γκολ, καλή μπάλα και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα σε φόρμα, ΑΛΛΑ τέσσερις μέρες αργότερα ο "Δικέφαλος" χάνει... με κάτω τα χέρια από την Γκινγκάμπ στην Γαλλία.

- Τρίτη περίπτωση όσων ανέφερε ο Αναστασιάδης είναι η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο "Αρτέμιο Φράνκι", χάνει το τρίποντο από την Φιορεντίνα στις λεπτομέρειες και όλα δείχνουν ότι οι πανηγυρισμοί θα συνεχιστούν στο ντέρμπι με το τριφύλλι στην Τούμπα. Ο "Δικέφαλος" τελικά χάνει με 1-2 από την ομάδα του Αναστασίου και δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί "μεγάλα" αποτελέσματα.

- Τέταρτη και τελευταία αυτή στα Πηγάδια. Ο ΠΑΟΚ θριαμβεύει επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, παίρνει προβάδισμα πέντε βαθμών στην βαθμολογία, αλλά τρεις μέρες μετά δεν καταφέρνει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, αφού χάνει από την Σκόντα Ξάνθη με το βαρύ 4-2.

Άλλος ένας πονοκέφαλος για Άγγελο

Μέσα στα πολλά θέματα (αρνητικά και θετικά) που έχει να αντιμετωπίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης φέτος με την πορεία του ΠΑΟΚ, προστίθεται ακόμη ένα. Η διαχείριση των μεγάλων νικών. Συνήθως οι ομάδες διαχειρίζονται τις ήττες, αλλά πολλές φορές φέτος ο Αναστασιάδης έχει τονίσει πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες του να μένουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ