ΠΑΟΚ

Έχει και διαβεβαιώσεις Σαμαρά για τα χρέη

Έχει και διαβεβαιώσεις Σαμαρά για τα χρέη
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης και όλος ο ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν τα καλά νέα για τη ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο.

Το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στη Βουλή και ένα από τα θέματα στα οποία αναμένεται να αναφερθεί είναι και η δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων δόσεων φυσικών και νομικών προσώπων με ευνοϊκούς όρους.

Στα γραφεία της Τούμπας, αλλά και του... Ροστόφ όπου εδρεύει ο Ιβάν Σαββίδης περιμένουν να ακούσουν τα καλά μαντάτα που για τον ΠΑΟΚ μεταφράζονται στη δυνατότητα να πληρωθεί το πρωτογενές χρέος της ΠΑΕ στο δημόσιο και ένα 10% των προσαυξήσεων.

Άλλωστε, γι' αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει πάρει και διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μέσω του ευρωβουλευτή πλέον με την ΝΔ, Θόδωρου Ζαγοράκη, έχει επανακτήσει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο λέγεται μάλιστα ως μίλησε τουλάχιστον δύο φορές τηλεφωνικά το τελευταία διάστημα.

Μία πριν ανακοινώσει την απόφαση για έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Οκτώβρη, με την οποία θα προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μία πολύ πιο πρόσφατα.

Στη διάρκεια αυτών των συνομιλιών πήρε πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις πω πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστική λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ (όπως βέβαια και για εκατοντάδες ακόμη εταιρίες, αφού η ρύθμιση δεν θα είναι φωτογραφική).

Αν όλα πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης υπολογίζει πως πολύ σύντομα η ΠΑΕ θα κληθεί να καταβάλει 13 εκ. ευρώ για να αποπληρώσει εφάπαξ το χρέος της και να απαλλαγεί από τον πιο μεγάλο βραχνά της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ