ΠΑΟΚ

Εβδομάδα ανασύνταξης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Το βάρος στην επιστροφή των τραυματιών έχει πέσει στον ΠΑΟΚ. Ποιοι έμειναν εκτός της σημερινής (1/5) προπόνησης και ποιοι αναμένεται σύντομα να τεθούν στην διάθεση του Γεωργιάδη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετράει αρκετούς απόντες και ευελπιστεί σύντομα να είναι σε θέση να διαγράψει κάποια ονόματα από το απουσιολόγιό του.

Στην προπόνηση της Μ. Τετάρτης ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάς, ενώ οι τραυματίες Σίλντενφελντ, Κωσταντινίδης και Καμαρά (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Εξάλλου, ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, ακολούθησαν οι Σταφυλίδης και Βούκιτς, που προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας ή στην προπόνηση την Δεύτερη μέρα του Πάσχα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οσον αφοιρά το πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για το δεύτερο κομμάτι της προπόνησης. Το δεύτερο μισό του προγράμματος περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης σε μικρό χώρο με στόχο τον αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η αυριανή (2/5) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ξεκινήσει στις 10:00. Θα ακολουθήσει άλλη μια προπόνηση το πρωί (10:00) της Μ. Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας πριν τη μικρή διακοπή για το Πάσχα και την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δεύτερα του Πάσχα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ