ΠΑΟΚ

Eτσι "βλέπουν" τον ΠΑΟΚ στην Σαχτιόρ

Eτσι "βλέπουν" τον ΠΑΟΚ στην Σαχτιόρ
Στοχ Σαχτιόρ

Διαβάστε τι αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτιόρ Καραγκάντι που "μένει" στους παίκτες-κλειδιά του ΠΑΟΚ, στο πρόβλημα της άμυνας ενώ μιλάει και για τους... τρελούς οπαδούς της ομάδας

Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτιόρ Καραγκάντι. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα "κλειδιά" της ομάδας, στο πρόβλημα στην άμυνα αλλά και στους... τρελούς φίλους του "Δικεφάλου":

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια φιλόδοξη ομάδα με έναν ιδιοκτήτη, τον Ιβάν Σαββίδη που θέλει τον ΠΑΟΚ όχι μόνο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αλλά και να πάει ψηλά στην Ευρώπη. Εχει ένα αξιόλογο προπονητή, τον Στέφενς και έχει δελεάσει παίκτες με καλό όνομα με την μορφή δανεισμού, όπως ο Στοχ και ο Νέτσιντ. Ο Κατσουράνης είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και η μηχανή είναι ο Στοχ, ο οποίος μπορεί να σουτάρει χρησιμοποιώντας την πονηριά που έχει όταν είναι στην αριστερή πλευρά. Οπότε αυτός ο παίκτης θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένος.

Στην επίθεση υπάρχουν φημισμένοι παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης, ο Νέτσιντ και ο Ολίσε. Ο Τζιόλης είναι ο Ελληνας Βιειρά ενώ το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στην άμυνα. Και αυτό είναι μια ευκαιρία για τους επιθετικούς της Σαχτιόρ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στις πλάγια της άμυνας που έχει τον Κίτσιου και τον Σκόνδρα που δεν έχουν εμπειρία. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι τρελοί. Γνωστή ιδίως είναι η ιστορία για το πώς έριξαν στη θάλασσα λεωφορεία των φίλων του Ολυμπιακού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ