ΠΑΟΚ

Ετό: "Θέλω να συνεχίσω εδώ..."

Ετό: "Θέλω να συνεχίσω εδώ..."
INTIME SPORTS

Ο Αραούχο Ετο υπογράμμισε ότι περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γνωρίζει αν θα παραμείνει στον "Δικέφαλο". Τι είπε για την πρωτιά του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ

Για την έξοδο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για το θέμα της παραμονής του στον "Δικέφαλο" μίλησε ο Αραούχο Ετο.

Συγκεκριμένα είπε στο Aθλητικό Μετρόπολις:

" Είναι πολύ πιο δύσκολο να βλέπεις την ομάδα σου να αγωνίζεται από την τηλεόραση και να μη μπορείς να δώσεις αυτά που θέλεις για τη βοηθήσεις. Πάντως ήμουν αρκετά νευρικός χθες (σ.σ. χθες). Περισσότερο από όταν βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο.

Έστω και στο τέλος, τα καταφέραμε. Γι΄ αυτό παλεύαμε άλλωστε και στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ βέβαια η προσπάθειά μας έγινε πιο δύσκολη λόγω των πρώτων αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά".

Για το πόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του φοβήθηκαν πως θα χάσουν και τον τελευταίο στόχο της χρονιάς: " Δεν αισθάνθηκα κάποιο φόβο. Ούτε εγώ, ούτε στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλαμε από την αρχή της σεζόν, το πετύχαμε.

Η ομάδα ήταν στη δεύτερη θέση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ήταν υποχρεωμένη να συμμετάσχει και στα πλέι οφ. Σίγουρα είμαστε ανακουφισμένοι που τα καταφέραμε, όμως δεν αισθανθήκαμε φόβο ακόμα και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα".

Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του ένιωσαν φόβο μετά το τέλος του αγώνα με τους ΠΑΣ και Ατρόμητο: " Αυτό που θέλαμε είναι να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Η μόνη ανησυχία μας ήταν να μην πετάξουμε από το παράθυρο την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς. Είχαμε βέβαια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.

Νομίζω πως ήταν λογικές οι αντιδράσεις των οπαδών μας. Έχουν απαιτήσεις από εμάς και θέλουν πάντα να κερδίζει η ομάδα τους. Θα ήθελα όμως να καταλάβουν πως και εμείς είμαστε άνθρωποι. Και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς, αλλά αυτό δεν γίνεται. Προσωπικά θα ήθελα να δείχνουν λίγο περισσότερη κατανόηση".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: " Δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Δεν γίνεται αυτόματα μια ομάδα μεγάλη επειδή ο πρόεδρός της έχει χρήματα".

Για τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ όσον αφορά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ " Εντάξει, θα ήθελα τον πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά ξέρουμε πως καμία ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Όλες έχουν τα δυνατά τους χαρτιά. Αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει δυνατός για να αντιμετωπίσει αυτές τις ομάδες".

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να δυναμώσει: " Καταρχήν να βρει έναν καλό προπονητή. Δε νομίζω πως χρειάζονται πολλές προσθήκες για την επόμενη σεζόν. Αυτό που χρειάζεται είναι ίσως μία ή δύο μεταγραφές".

Για το μέλλον του: " Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου εδώ. Μου αρέσει η ομάδα, οι φίλαθλοι και η πόλη. Ακόμα είμαι σε συζητήσεις και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να γνωρίζω αν θα μείνω ή αν θα φύγω".

Για τον Λίνο: " Ο Λίνο βρίσκεται όντως σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τα 36 του χρόνια και πιστεύω πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο για 3-4 χρόνια ακόμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ