ΠΑΟΚ

'Ετο: "Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει"

'Ετο: "Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει"
INTIME SPORTS

Ο Αραούχο Ετο έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης του "Δικεφάλου" στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι δήλωσε για το ματς με την Ρουμπίν. Ο Ιταλός Ορζάτο σφυρίζει στην Τούμπα.

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αναρριχηθεί στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Αραούχο Έτο σε δηλώσεις του στον "Sport 103".

Ο Βραζιλιάνος ακόμη μίλησε μεταξύ άλλων για την διαφορά απόδοσης των "ασπρόμαυρων" σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ επισήμανε πως ο "Δικέφαλος" θέλει την νίκη και την πρωτιά στο ματς με την Ρουμπίν.

Αρχικά για το ματς με τον Ατρόμητο, είπε: "Ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη. Υπήρχε σχετική ανησυχία λόγω των μη καλών εμφανίσεων τελευταία παρ' όλα αυτά πήραμε την νίκη και τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι για την συνέχεια".

Για την καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι να αποδώσουμε περισσότερο. Καμιά φορά στο Europa League τα αποτελέσματα είναι περισσότερα θετικά, ίσως γιατί είμαστε πιο τυχεροί. Πάντως και στην Ελλάδα θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε στην Ευρώπη".

Για το αν υπάρχει διαφορά στο τρόπο παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων σε σχέση με τις ευρωπαϊκές: "Είναι κουραστικό να παίζουν όλες οι ομάδες πίσω και να κρατήσουν το μηδέν. Στην Ευρώπη όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν, άρα υπάρχουν και κενά. Έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει τις δυνατότητές του".

Για το αν υπάρχει αντίδοτο στο κλειστό παιχνίδι ελληνικών ομάδων: "Υπάρχει λύση, αυτή είναι η ηρεμία, η υπομονή, το καθαρό μυαλό και η καλή κυκλοφορία της μπάλας".

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ που συχνά πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο: "Ο λόγος για το ότι πέφτει η απόδοση είναι γιατί έχουμε κλειδώσει το αποτέλεσμα. Ετσι ξεκουραζόμαστε για τα επόμενα ματς. Αυτό το πληρώσαμε με τον Ατρόμητο γιατί δεχτήκαμε το γκολ".

Για το παιχνίδι με την Ρούμπιν: "Δεν θα επαναπαυτούμε. Θέλουμε την νίκη και την πρωτιά για να έχουμε μια καλή κλήρωση. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε την νίκη και οφείλουμε να την πάρουμε για τον κόσμο".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε πρώτοι και την Πέμπτη είναι ευκαιρία να το επιβεβαιώσουμε".

Για το πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιδράσει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει μείνει πίσω: "Είμαστε μακριά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πρέπει να δουλέψουμε και να βρεθούμε ψηλά. Μπορούμε να σηκώσουμε τον ΠΑΟΚ στις θέσεις που αξίζει να είναι".

Για τον αντίπαλο που θέλει στους "32": "Είναι πολύ δυνατές ομάδες. Με όποια και να παίξουμε θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε τον τρόπο να είμαστε αυτοί που πρέπει".

O Ντανιέλε Ορζάτο στο ΠΑΟΚ-Ρουμπίν

Ο Ιταλός διαιτητής ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι που θα δώσει ο "Δικέφαλος" την Πέμπτη (15/12).

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορζάτο ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν Καζάν που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα την Πέμπτη (15/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O 36χρονος ρέφερι είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και είχε σφυρίξει στις 11 Οκτωβρίου τον αγώνα της Εθνικής στη Γεωργία (1-2).

Επίσης φέτος έπαιξε τα παιχνίδια Μπιλμπάο-Τραμπζονσπόρ (0-0), για τα προκριματικά του Europa League, και Μπριζ-Μπέρμιγχαμ (1-2), για τους ομίλους της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ