ΠΑΟΚ

Έρχεται η εκδίκαση στο CAS

Έρχεται η εκδίκαση στο CAS

Πότε αναμένεται να οριστεί δικάσιμος στο CAS και τι προκύπτει από την μελέτη των φακέλων της ΕΠΟ και του Παναθηναϊκού.

Πλησιάζει η μέρα που θα εκδικαστεί από το CAS η υπόθεση αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Την περασμένη Παρασκευή (27/6) ο ΠΑΟΚ έστειλε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο το συμπληρωματικό του υπόμνημα, με το οποίο απαντά σε αυτά που υποστηρίζει η ΕΠΟ και ο Παναθηναϊκός (οι πράσινοι εμπλέκονται ως ομάδα που έχει έννομο συμφέρον).

Πλέον, η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία, με δεδομένο ότι οι δικαστές έχουν μαζέψει όλους τους φακέλους και απομένει μόνο να οριστεί η ημερομηνία της εκδίκασης.

Η αλληλογραφία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές "προδίδει" ότι αυτή θα είναι 9 ή 10 Ιουλίου στην έδρα του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου στην Λωζάννη και η απόφαση θα βγει το πολύ μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα.

Αξιοσημείωτο, είναι, πάντως, ότι από την μελέτη των φακέλων της ΕΠΟ και του Παναθηναϊκού, προκύπτει ότι υπάρχει ανάμεσα τους ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, αφού χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια φρασεολογία και τα ίδια επιχειρήματα.

Το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι αποφάσεις της οικείας Ομοσπονδίας, στην προκειμένη περίπτωση της ΕΠΟ, δεν μπορούν να προσβληθούν.

Βέβαια, στο παρελθόν υπήρχε μία περίπτωση με πρωταγωνίστρια την Μπάτε Μπόρισοφ, όπου το CAS επενέβη και άλλαξε απόφαση της Ομοσπονδίας της Λευκορωσίας. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν, τέλος, ότι εάν το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο μπει στην ουσία της υπόθεσης, τότε πιθανόν η υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη για τον Δικέφαλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ