ΠΑΟΚ

Έρχεται για εργομετρικά και υπογραφές ο Ματέους στον ΠΑΟΚ

Έρχεται για εργομετρικά και υπογραφές ο Ματέους στον ΠΑΟΚ
Ματέους

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, ο οποίος προβάρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ και η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τελειώσει ακόμη μια μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως έχουμε γράψει, ο παίκτης έχει συμφωνήσει, ο "Δικέφαλος" έχει πάρει την απόφαση να του δώσει διετές συμβόλαιο και ο λόγος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί είναι ότι απομένει ένα ταξίδι που πρέπει να κάνει στην Ελλάδα για εργομετρικά και μετά για τις σχετικές υπογραφές.

Σε αντίθεση με τον Λέο Μάτος, ο Ματέους ήταν εδώ και ένα μήνα στη Βραζιλία και κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να έρθει μία και έξω για υπογραφές και παραμονή. Ο Μάτος είχε ταξιδέψει από Ρωσία-Ελλαδα και είχε περάσει εργομετρικά, υπέγραψε το συμβόλαιό του και μετά μετέβη στη Βραζιλία. Θυμίζουμε πως ο Ματέους αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την σεζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας ως ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο πέτυχε επτά γκολ σε 23 ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοντρέρας: "Ο Ίβιτς θα πετύχει στον ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ