ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις και ταξίδι για Λονδίνο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Γυρίζουν στην "δράση" σήμερα (7/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δύο μέρες πριν τον αγώνα με την ΚΠΡ. Εν αναμονή της ενσωμάτωσης τριών ποδοσφαιριστών.

Οι αγώνες με Νάπολι και Ξάνθη ανήκουν στο παρελθόν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ από σήμερα (7/8) επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους χορηγήθηκε από τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Στο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών δεν συμμετείχαν -περισσότερο για να προφυλαχτούν- οι Αθανασιάδης, Μακ και Γκολάσα, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα από το φιλικό με την Νάπολι και δεν έπαιξαν ούτε στο ματς με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης περιμένει να ενταχθούν στις προπονήσεις και να είναι διαθέσιμοι στο σαββατιάτικο εκτός έδρας φιλικό με την ΚΠΡ.

Η αναχώρηση για Λονδίνο

Οπως και πριν το φιλικό με τη Νάπολι, έτσι και τώρα, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την προηγούμενη μέρα (8/8) του αγώνα το πρωί για τον προορισμό της, στην προκειμένη περίπτωση το Λονδίνο.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι το ματς θα ξεκινήσει νωρίς και συγκεκριμένα στις 17.00 ώρα Ελλάδας, δίνει την δυνατότητα επιστροφής στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ