ΠΑΟΚ

Επιστρέφει ο Χακόμπο

Επιστρέφει ο Χακόμπο

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή (19/4) θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σανθ Χακόμπο μετά από μεγάλο διάστημα παραμονής του στην Ισπανία για αποκατάσταση του προβλήματος του, επιστρέφει σήμερα, Παρασκευή (19/4) στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός γκολκίπερ το πρωί της Παρασκευής (19/4) με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ενημέρωσε τους φίλους του ότι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μαζί με την ανάρτηση που έκανε έβαλε και μία φωτογραφία από το αεροπλάνο που χρησιμοποιούν οι "ασπρόμαυροι" για τις μετακινήσεις τους.

Όλο αυτό το διάστημα που παρέμεινε στην Ισπανία, ο Χακόμπο ενημέρωνε συνεχώς τους φίλους του ΠΑΟΚ για τη σκληρή δουλειά που κάνει, θέλοντας να επιστρέψει πιο δυνατός, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σχολίασε τις επιδόσεις των συμπαικτών του.

Ο Χακόμπο με την επιστροφή του στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, θα εξετασθεί από το ιατρικό τιμ του "Δικεφάλου" και αν ανάψει το "πράσινο φως" για τη χρησιμοποίηση του, τότε ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει για το αν ο Χακόμπο ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ