ΠΑΟΚ

Επένδυση σε Κολομπούρδα

Επένδυση σε Κολομπούρδα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βλέπει στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας Νέων, Νίκου Κολομπούρδα έναν μελλοντικό τεχνικό της πρώτης ομάδας

Ο Νίκος Κολομπούρδας δεν θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι το οποίο είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό γιατί είναι νέος προπονητής και ήρθε η ώρα να ψάξει το επόμενο βήμα της εξελιξής του.

Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το διάστημα που κάθισε στο τιμόνι της β' ομάδας του ΠΑΟΚ και βλέπουν στο πρόσωπό του έναν μελλοντικό προπονητή της "μεγάλης" ομάδας.

Για αυτό, άλλωστε, υπάρχει η σκέψη ο Κολομπούρδας να πάει σε ομάδα με την οποία να συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ -και στην οποία είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται ως δανεικοί και παίκτες του "Δικεφάλου- ώστε να πάρει ακόμη περισσότερες προπονητικές εμπειρίες και αργότερα η ομάδα να "καρπωθεί" την πιθανή εξέλιξη που θα έχει ο νεαρός προπονητής.

Βέβαια, δημιουργείται ζήτημα για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Θα φανεί αν επιλεγεί για αυτή την θέση ο Ιβιτς, αφού προς το παρόν όλα είναι ρευστά, με δεδομένο πως πρώτα πρέπει να παρθεί απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικό διευθυντή μετά την παραίτηση Κωνσταντινίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ