ΠΑΟΚ

"Έπαθα σοκ με την αποχώρηση Ζαγοράκη"

"Έπαθα σοκ με την αποχώρηση Ζαγοράκη"

Το πρώην μέλος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Λεωνίδας Βελής, στάθηκε στην απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε δύσκολη την επόμενη μέρα της ομάδας

Απαισιόξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ δίχως τον Θοσωρή Ζαγοράκη στην προεδρία του εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βελής μιλώντας στον "Libero".

"Είμαι τρομοκρατημένος με αυτό που έγινε. Επαθα σοκ, διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Θόδωρος. Ήξερε πως κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα. Καταλληλότερος άνθρωπος από αυτόν δεν υπάρχει για να κάτσει σε αυτή την θέση. Νομίζω πως ο καταλληλότερος θα ήταν εάν ερχόταν κάποιος και έβαζε τα λεφτά του. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορεί κάποιος Άραβας να έρθει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη φόρμουλα που είχε ο Ζαγοράκης", δήλωσε το πρώην μέλος της ΠΑΕ και πρόσθεσε:

"Έφυγα γιατί ήμουν αντίθετος με κάποια πράγματα στην ΠΑΕ, όχι για τον Ζαγοράκη. Εχει φιλότιμο ο Θόδωρος, δεν γίνεται να έχεις όλο τον λαό του ΠΑΟΚ υπέρ σου. Δεν μπορεί να κρατήσεις με κανένα με το ζόρι. Είναι το φιλότιμο που πρέπει να έχεις να μείνει στα δύσκολα. Ενώ ο Θόδωρος ήξερε πως δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον ίδιο για την θέση του προέδρου που είναι ηλεκτρική, έφυγε".

"Περαστικός ο Βρύζας, καταλληλότερος ο Ζαγοράκης"

Μιλώντας για τον Ζήση Βρύζα, ανέφερε: "Υπάρχει αυτή την στιγμή καταλληλότερος άνθρωπος από τον Ζαγοράκη. Δηλαδή έλεος... Ο Ζαγοράκης πρέπει να γυρίσει. Νομίζω πως η επιλογή του Βρύζα είναι κακή, ή μάλλον είναι καλή για τώρα. Ο Βρύζας είναι για το αγωνιστικό, η θέση του προέδρου είναι διαφορετική. Η θέση του προέδρου είναι ζαγορακική. Ερχονται πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Επαθα σοκ, δεν το περίμενα. Η' το έκανε από φιλότιμο, ή εν βρασμώ ψυχής. Ξέρετε πως στον Ολυμπιακό μια μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας είναι κατά του Μαρινάκη; Ο οποίος έχει βάλει πολλά λεφτά.

Εντάξει τώρα ο Θόδωρος δεν μπορει να γυρίσει πίσω, είναι γελοίο αυτό. Εύχομαι να κάνω λάθος για το ότι χωρίς τον Θόδωρο θα περάσει δύσκολα ο ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας ήταν εξαιρετικός παίκτης, μπήκε σε ένα πόστο του ΠΑΟΚ που ήταν το κατάλληλο γι' αυτόν. Τώρα βγάζουμε τον Βρύζα από εκείνο το πόστο και τον βάζουμε πρόεδρο. Ο Βρύζας είναι ένας περαστικός πρόεδρος, όχι μόνιμος. Σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός, αλλά έπρεπε να μείνει ο Ζαγοράκης. Μπορούσε ο Ζαγοράκης να χτίσει τον ΠΑΟΚ έστω και σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Eίμαι τρομοκρατημένος με το αύριο του ΠΑΟΚ. Αυτοί που είναι αντίθετοι από τον Ζαγοράκη μπορούν να μου βρουν έναν καλύτερο;".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ