ΠΑΟΚ

Επανέρχεται το όνομα του Κεσέρου

Επανέρχεται το όνομα του Κεσέρου
EUROKINISSI

Η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για επιθετικό συνεχίζεται με το Ρουμάνο επιθετικό της Λουντουγκόρετς, Κλαούντιου Κεσέρου, να βρίσκεται στη λίστα του "Δικεφάλου".

Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του στη Ολλανδία, με μοναδικό καθαρόαιμο φορ τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και δοκιμάζει σε ρόλο επιθετικού τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρη Πέλκα, η αναζήτηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Δικέφαλου συνεχίζονται.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Κλαούντιου Κεσέρου, το συμπατριώτη του Λουτσέσκου να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις λίστες του ΠΑΟΚ. Για τον Κεσέρου προ υπήρξαν σενάρια, που σταμάτησαν όταν ο ίδιος ο 31χρονος επιθετικός δήλωσε πως σκοπεύει να παραμείνει στην Λουντογκόρετς, ωστόσο φαίνεται θα επανέλθουν.

Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο που να αφορά στον επιθετικό που θέλει ο Λουτσέσκου. Επαφές γίνονται ωστόσο δεν υπάρχει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που να είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, στο θέμα της μεταγραφής ενός φορ, συμμετέχει ενεργά και η οικογένεια Σαββίδη κάτι που σημαίνει ότι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ