ΠΑΟΚ

Επαφές ΠΑΟΚ με Ρόμι Γκάι

Επαφές ΠΑΟΚ με Ρόμι Γκάι
Γιουβέντους

Συζήτηση με τον επί σειρά ετών διευθυντή του τμήματος μάρκετινγκ της Γιουβέντους, Ρόμι Γκάι, έχουν ανοίξει οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ

"Σήμερα σας παραθέτουμε το όνομα του ανθρώπου που συνομιλεί απευθείας με τους εκπροσώπους της διοίκησης και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στις επαφές για να επιτευχθεί μια συμφωνία με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού προκειμένου να αποκομίσει ο ΠΑΟΚ σημαντικά έσοδα από το μάρκετινγκ.

Ούτως ή άλλως, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα ισχυρό όνομα στην Ευρώπη, εξαιτίας της πολύ καλής πορείας του στο Europa League με τη συμμετοχή του στους "32" της διοργάνωσης. Ας πάμε και στην ουσία της υπόθεσης", αναφέρουν τα "ΣΠΟΡ του Βορρά" και συνεχίζουν:

Εκπρόσωποι της διοίκησης, και πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Σαχπατζίδης αλλά και ο αδελφός του Γιώργος, συνομιλούν τις τελευταίες ημέρες με τον Ρόμι Γκάι, που διστέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής στο τμήμα μάρκετινγκ της Γιουβέντους.

Ο Ρόμι Γκάι εργάστηκε στη "μεγάλη κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου από το 1998 έως το 2006 και στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες, καθώς με τις συμφωνίες που έκλεινε με μεγάλες εταιρίες, ένα σεβαστό ποσό εισέρεε στα ταμεία της Γιουβέντους. Ο Ρόμι Γκάι από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες ως γενικός εμπορικός διευθυντής, μεταξύ των οποίων η pepsi cola που σημειωτέον ως εταιρία έχει τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική.

Ο Γκάι από το 2008 έως και σήμερα βρίσκεται στο Κατάρ. Εχει προσληφθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ και έχει πετύχει πολύ σημαντικές συμφωνίες σε εμπορικό και οικονομικό επίπεδο. Μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που έκανε η UEFA με τις ευρωπαϊκές ομάδες για το Champions League και τη μορφή που έχει ως σήμερα.

Με τον Ρόμι Γκάι μιλούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έρθει στη θεσσαλονίκη. Ο Ρόμι Γκάι είναι πρόθυμος, λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την οικογένεια Σαχπατζίδη να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βρει χορηγούς από το εξωτερικό, οι οποίοι θα "επενδύσουν" στον ΠΑΟΚ και εξαιτίας της αξιόλογης ευρωπαϊκής πορείας που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ