ΠΑΟΚ

Επαφές Μπόλονι-Μποκανί

Επαφές Μπόλονι-Μποκανί

Ο ατζέντης του Κονγκολέζου φορ, Ντιντιέ Φρενέ, με δηλώσεις του παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του βρίσκεται διαρκώς στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μόνο η ίδεα του ότι ένας τέτοιος παίκτης μπορεί ντυθεί στα ασπρόμαυρα γεμίζει με χαρά και ικανοποίσηση τους φίλους του "Δικέφαλου".

Ο λόγος για τον Ντιμερσί Μποκανί, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του, Ντιντιέ Φρενέ, ο οποίος αν και φειδωλός, εμμέσως παραδέχθηκε πώς υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία Μποκανί-ΠΑΟΚ μέσω του Μπόλονι.

Αν και έδειχνε διάθεση να κλείσει τη συζήτηση για το θέμα Μποκανί-ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα επαναλαμβάνοντας τη φράση " Δεν έχουμε στα χέρια μας τίποτα επίσημο από τον ΠΑΟΚ", μόλις βάλαμ,ε στην επικοινωνίας μας την παράμετρο... Λάζλο Μπόλονι, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

" Είναι πολύ πιθανό ο Μποκανί να μίλησε με τον Μπόλονι" τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες, πρόσθεσε στο γνωστό τόνο του: " Δεν υπάρχει πρόταση από ελληνική ομάδα".

Θέλουν Μποκανί με κανονική μεταγραφή

Τέλος, ο κ. Φρενέ αποκάλυψε μέσω του olaPAOK.gr και επαφές που θα έχει την Δευτέρα (1/8) και μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην υπόθεση του Κονγκολέζου φορ. " Τη Δευτέρα (1/8) θα συναντηθώ με εκπροσώπους ορισμένων συλλόγων, οι οποίοι ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν τον Μποκανί με μεταγραφή και, μάλιστα, έχουν καταθέσει προτάσεις για συμβόλαια διάρκειας τριών και τεσσάρων ετών".

Ουρές για τα εισιτήρια με Βαλερένγκα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ