ΠΑΟΚ

Επαφές για το δάνειο Σαββίδη, στην Τούμπα ο Καμπάνης

Επαφές για το δάνειο Σαββίδη, στην Τούμπα ο Καμπάνης

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των επενδυτών και στις επαφές που γίνονται με Σαββίδη - Καμπάνη.

Από το πρωί γίνονται επαφές του νομικού και οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον οικονομικό διευθυντή των επιχειρήσεων Σαββίδη και το νομικό εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Γιώργο Γκουροβανίδη.

Το ζήτημα που απασχολεί κυρίως, στη δεδομένη φάση, είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας για το άτοκο δάνειο των 2 εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη με εγγύηση τα τηλεοπτικά και πιθανόν δόση του ΟΠΑΠ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Και από τις δύο πλευρές τηρείται άκρα μυστικότητα, ενώ παραπέμπουν σε ανακοινώσεις μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων. Σημειώνεται ότι η Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Αθήνα και παρίσταται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague.

Θεατής στο ντέρμπι με ΑΕΚ ο Καμπάνης

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Καμπάνης περιμένει την απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιστολή που είχε στείλει το απόγευμα της Κυριακής (29/4) και με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το επόμενο βήμα της μεταξύ τους διαπραγμάτευσης για την επενδυτική πρόταση που έχει καταθέσει.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του κ. Καμπάνη τονίζεται ότι ο ίδιος θα δώσει το "παρών" στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί σε σουίτα του γηπέδου για να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ