ΠΑΟΚ

Εντίνιο: "Δεν ξεχνώ τις στιγμές που έζησα στην Τούμπα"

Εντίνιο: "Δεν ξεχνώ τις στιγμές που έζησα στην Τούμπα"
Εντίνιο-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Εντίνιο δηλώνει αισιόδοξος ότι η φετινή σεζόν θα έχει ευτυχή κατάληξη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Εντίνιο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε διπλό ταμπλό. Αρχικά ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ και απάντησε:

"Εχω δει πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος για τις νίκες της ομάδας, για το γεγονός ότι διεκδικεί τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το ότι τερμάτισε στη 2η θέση και έχει πλεονέκτημα για τα πλέι οφ. Δεν ξεχνώ τις όμορφες στιγμές που έζησα στην Τούμπα επί έξι μήνες. Μιλώ πολύ συχνά με καλούς μου φίλους στη Θεσσαλονίκη. Οπως με τον Αλέξη Παυλίδη, που είναι φανατικός φίλαθλος της ομάδας".

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον διπλό του στόχο;


" Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα είναι δύσκολο, όμως, ο ΠΑΟΚ με το 2-1 υπέρ του έχει τον πρώτο λόγο. Πιστεύω ότι θα προκριθεί στον τελικό και εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Οσο για τα πλέι οφ, από την στιγμή που έχει 4 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει πρώτος και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

-Το γκολ που πέτυχες στο Καραϊσκάκη είναι αξέχαστο...

" Το θυμάμαι σαν τώρα. Δέχθηκα μία εξαιρετική μπαλιά από τον Ιβιτς και σκόραρα. Ηταν μία μεγάλη νίκη την οποία θυμάμαι ακόμη. Οπως θυμάμαι και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη δυναμική συμπαράσταση τους στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξαιρετικό φίλαθλο κοινό, από αυτά που δεν συναντάς εύκολα στην Ευρώπη
".

-Θα εξασφαλίσετε την παραμονή με την Ακαντέμικα;

" Κάνουμε πραγματικά μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το επόμενο παιχνίδι μας με τη Μορεϊρένσε είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, θέλουμε μόνο τη νίκη για να κάνουμε βήμα σωτηρίας. Και ύστερα ακολουθούν τα παιχνίδια με την Μπενφίκα και την Μπράγκα".

-Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Πορτογαλία είχες την ευκαιρία να συναντηθείς;

" Οχι, δεν τους είδα γιατί παίζαμε εκτός έδρας και αμέσως μετά το παιχνίδι επιστρέψαμε στη βάση μας. Ενημερώθηκα, όμως, πως βρέθηκαν στην Πορτογαλία τόσο ο κ. Βρύζας όσο και ο κ. Γεωργιάδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ