ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στη γάμπα ο Βούκιτς

Ενοχλήσεις στη γάμπα ο Βούκιτς

Ο Σέρβος, Σβόνιμιρ Βούκιτς, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευή μιας και έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Ποια τα υπόλοιπα νέα προπόνησης και η αποστολή για τα Ιωάννινα

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Σβόνιμιρ Βούκιτς την Παρασκευή. Αυτό γιατί ο Σέρβος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα ενώ κατά τα άλλα οι Σαλπιγγίδης, Ολίσε και Λίνο ακολούθησαν προληπτικά πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Ο Αραούχο Ετο ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ η προπόνηση περιείχε διπλό "7 εναντίον 7" σε μικρό χώρο με στηρίγματα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση το Σάββατο το πρωί και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την πόλη των Ιωαννίνων.

Σε ότι αφορά την αποστολή ο Βούκιτς έμεινε εκτός, όπως και ο Σαρλ Ιτάνζ ενώ στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού δεν θα είναι ούτε οι Ετο και Αποστολόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Χακόμπο, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Κουμάλο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Καμαρά, Κάτσε, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Πέλκας, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ