ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Ζάιρο

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Ζάιρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο πρόβλημα την Τετάρτη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ζάιρο να νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και την κατάστασή του να επανεκτιμάται την Πέμπτη. Απουσίαζε με άδεια ο Λέοβατς.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς επανήλθαν στις προπονήσεις μετά από δύο μέρες χαλάρωσης. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι επτά διεθνείς (Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κάτσε, Μακ, Σάμπο, Ροντρίγκες, Χαρίσης), καθώς και οι τραυματίες.

Η είδηση της ημέρας το νέο πρόβλημα τραυματισμού, αυτή τη φορά με θύμα τον Ζάιρο. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Χωρίς τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με της Εθνικές ομάδες και με τους τραυματίες στα… πιτς, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία του για την διακοπή του πρωταθλήματος. Ζητούμενο σ’ αυτές τις μέρες χωρίς αγωνιστική δράση είναι η αφομοίωση της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδια κατοχής, και στη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μάριν Λέοβατς, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Γιάννης Μυστακίδης έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Το απρόοπτο της προπόνησης της Τετάρτης (23.03) είχε να κάνει με τον Ζάιρο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Πέμπτη (24.02)"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ