ΠΑΟΚ

Ενίσχυση στα ταμεία από Βιεϊρίνια

Ενίσχυση στα ταμεία από Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Πώς η επιστροφή του Βιεϊρίνια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βόλφσμπουργκ μπορεί να φέρει επιπλέον χρήματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον Αντελίνο Βιεϊρίνια ποντάρουν αρκετά στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την ενίσχυση των ταμείων της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" μόνο αδιάφοροι δεν μένουν στο εάν παίζει ο Πορτογάλος στην Βόλσμπουργκ μιας και υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως στις 15 συμμετοχές του τελευταίου στους Γερμανούς, ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί 500.000 ευρώ, ενώ στις 30 συμμετοχές 1.000.000 ευρώ.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί, όμως, είναι ότι συμμετοχή μετρά υπέρ του ΠΑΟΚ μόνο όταν ο Βιεϊρίνια αγωνιστεί τουλάχιστον 45 λεπτά. Σε περίπτωση που παίξει λιγότερο είναι σαν να μην αγωνίστηκε.

Υπάρχει, όμως, και το εξής: Σε περίπτωση τραυματισμού, για το διάστημα που ο Πορτογάλος απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βόλφσμπορυγκ ο ΠΑΟΚ πιστώνεται με τις μισές συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και στην περίπτωση των μπόνους ισχύει το ποσοστό 33% υπέρ της Πόρτο.

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον παίκτη και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από την πορεία του στην Γερμανία, λέγεται πως αφήνει ικανοποιημένους τους επιτελείς της Βόλφσμπουργκ και πως εκείνοι ποντάρουν αρκετά στον Πορτογάλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ