ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον της Σετούμπαλ για τον Πέλκα

Ενδιαφέρον της Σετούμπαλ για τον Πέλκα
Πέλκας INTIME SPORTS

Δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Πέλκας να δοθεί ως δανεικός στην Σετούμπαλ από τον ΠΑΟΚ. Στην Πορτογαλία το Σάββατο ο παίκτης. (VIDEO)

Εκτός του Λούκας Πέρεθ, δεν αποκλείεται άλλος ένας παίκτης του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει με την μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και το πρωί του Σαββάτου (05/07) θα μεταβεί στην Πορτογαλία για συζητήσεις με την Σετούμπαλ, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικό. Εφόσον τελικά το θέμα "τελειώσει", ο παίκτης θα παίξει ως δανεικός στους Πορτογάλους για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Να σημειωθεί πως στην Σετούμπαλ είναι προπονητής ο Ντομίνγκος που είχε συζητήσει πέρυσι με τον ΠΑΟΚ ενώ μεσολάβησε για το όλο θέμα του Πέλκα ο ατζέντης, Πoλ Κουτσολιάκος. Από το πρωί υπήρχε η φήμη πως για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, έδειξαν ενδιαφέρον η Μπράνγκα και η Εστορίλ αλλά αυτό διαψεύδεται από την πλευρά του παίκτη.

Το πρώτο δίτερμα και τα γκολ

Στο μεταξύ την Παρασκευή έγινε το πρώτο οικογενειακό δίτερμα της σεζόν και ο Άγγελος Αναστασιάδης μοίρασε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες για να γίνει παιχνίδι που περιελάμβανε τα στοιχεία της τακτικής που δουλεύτηκαν αυτές τις μέρες.

Στο διπλό δεν συμμετείχε ο Γιώργος Κατσικάς καθώς ήταν καταπονημένος από το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για προληπτικούς λόγους ενώ ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης αποχώρησε με ελαφρές ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο. Τέλος ο Χακόμπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ