ΠΑΟΚ

"Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ιμπάνιες"

"Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ιμπάνιες"

Ο πολωνικός Τύπος γράφει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον αριστερό φουλ - μπακ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λουίς Ιμπάνιες, ξυπνώντας μνήμες από την υπόθεση του Ρόμπερτ Μακ.

Στον Τύπο της Πολωνίας φιλοξενείται η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον αριστερό φουλ μπακ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λουίς Ιμπάνιες. Αν αναρωτηθείτε γιατί, ο λόγος είναι ο... Ρόμπερτ Μακ. Και εξηγούμαστε.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό την τελευταία στιγμή πριν υπογράψει στην Λέγκια Βαρσοβίας και την Δευτέρα στην ιστοσελίδα " sportowefakty.pl", αναφέρεται ότι ο "Δικέφαλος" είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και με τον Ιμπάνιες!.

"Ο Λουίς Ιμπάνιες σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά, πλέον, υπάρχει και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η Λέγκια το περασμένο καλοκαίρι είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ τον Ρόμπερτ Μακ. Ο εκπρόσωπος του Σλοβάκου, ήταν στα πρόθυρα της υπογραφής συμβολαίου με την πρωταθλήτρια Πολωνίας, αλλά, τελικά, επέλεξε την προσφορά του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη", γράφεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω δημοσίευμα.

Μακ: "Διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα"

Ο Ρόμπερτ Μακ δήλωσε ξανά ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ ξεχώρισε τα φετινά Χριστούγεννα γιατί θα είναι τα πρώτα που θα περάσει με τον γιο του.

Το πιο σημαντικό είναι ότι στον ΠΑΟΚ παίζω τακτικά και πετυχαίνω γκολ. Στην εθνική ομάδα είναι φανταστικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη στην Ουκρανία"δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Σλοβακίας και πρόσθεσε: "Λυπάμαι για τον τραυματισμό μου. Νιώθω μια χαρά τώρα, προπονούμαι, αλλά σε συμφωνία με τον προπονητή κάνω ατομικό πρόγραμμα. Βρήκα ένα ιδιωτικό φυσιοθεραπευτή, τον οποίο επισκέπτομαι όποτε έχω ελεύθερο χρόνο".

Διακοπές ο Μακ θα κάνει στη Σλοβακία. "Θα είμαι με τα πεθερικά μου. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, αφού για πρώτη φορά θα είναι μεταξύ μας και ο γιος μας Ρόμπιν. Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, πάντως, θα ταξιδέψω για την Ελλάδα, γιατί στις 27 Δεκεμβρίου έχουμε προπόνηση", είπε, ακόμη, και στη συνέχεια έστειλε τις ευχές του: "Πρώτα απ 'όλα υγεία! Πιστεύω ότι η πορεία μου με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι "αναπαράσταση" της παρουσίας της Εθνικής Σλοβακίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ