ΠΑΟΚ

Ενας Ουκρανός στην Τούμπα

Ενας Ουκρανός στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για την ρεβάνς με την Ζίμπρου είναι ο 37χρονος Ουκρανός, Σέργκι Μπόικο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεξάντρ Βόιτιουκ και Σέργκι Μπέκερ

Ο 37χρονος Ουκρανός διαιτητής Σέργκι Μπόικο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ζίμπρου στην Τούμπα (Πέμπτη 28/8, 19.15) για τη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Μπόικο έγινε διεθνής διαιτητής (τέταρτης κατηγορίας) το 2011 και σταδιακά ανέβηκε φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κατηγορία στην κλίμακα της UEFA. Την περίοδο 2012-13 σφύριξε για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνες της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και προκριματικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βοηθοί του Ουκρανού διαιτητή, θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεξάντρ Βόιτιουκ και Σέργκι Μπέκερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουκρανός Γιάροσλαβ Κόζικ. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παούλιους Μαλζίνσκας από τη Λιθουανία, ενώ παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Σκοτσέζος Αλαν ΜακΡέι." ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Φιλικό (;) με ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Από την ιστοσελίδα "sportline.bg", στο μεταξύ, προκύπτει ότι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για φιλικό παιχνίδι στις 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ενοποίηση της Βουλγαρίας.

Μένει να φανεί αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο Δικέφαλος την εβδομάδα που για το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί διακοπή βρεθεί στη γειτονική χώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ