ΠΑΟΚ

Έμφαση στη δύναμη από Αναστασιάδη

Έμφαση στη δύναμη από Αναστασιάδη

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της δουλειάς στη δύναμη ενώ την Παρασκευή είχε κάποιες... ιδιαίτερες συνομιλίες με παίκτες του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες+videos).

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Aπο τις μέρες της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι ακόμη, o Aγγελος Αναστασιάδης δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της δουλειάς στη δύναμη και έχει εντάξει στο πρόγραμμα μεγάλο κομμάτι με δουλειά στο γυμναστήριο.

Ο Ελληνας τεχνικός επιθυμεί οι παίκτες του να δουλεύουν στη δύναμη και ειδικά οι νεαροί που τώρα μπαίνουν σε απόλυτα επαγγελματικό στάδιο.

Έμφαση στη δύναμη από Αναστασιάδη

Γι' αυτό τον λόγο, το πρωί της Παρασκευής ο Αναστασιάδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το ένα έτρεχε έξω από το ξενοδοχείο και έκανε διατατικές ασκήσεις για ζέσταμα και το άλλο που είχε περάσει από αυτή τη διαδικασία, ακολουθούσε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Έμφαση στη δύναμη από Αναστασιάδη

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της προθέρμανσης ο Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να κάνει και μερικές τετ-α-τετ συνομιλίες με παίκτες, όπως για παράδειγμα με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Στις 2 Αυγούστου με Νάπολι

Οπως γράφτηκε στην Corriere dello Sport, στις 2 Αυγούστου η Νάπολι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο. Αυτό θα είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ για τον Δικέφαλο, που περίπου δύο εβδομάδες αργότερα θα υποδεχθεί την Ιντερ στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ