ΠΑΟΚ

Έμφαση στο γρήγορο passing game

Έμφαση στο γρήγορο passing game
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις του, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις για το πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και έχοντας τι μυαλό πλέον στη Φιορεντίνα.

Με βάση τα όσα αναφέρει στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίκτες και Ίβιτς έχουν την ενημέρωση ότι δεν θα γίνει η επόμενη αγωνιστική και η επόμενη υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ θα είναι το ματς στη Φλωρεντία με την Φιορεντίνα και αυτό προφανώς επηρεάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με βάση όσα δίνει στην επίσημη ενημέρωσή του ο ΠΑΟΚ:

"Η προπόνηση της Πέμπτης (10.11) ήταν αφιερωμένη στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση, ενώ υπήρχε και άσκηση για ανάπτυξη σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα και την μπάλα να περνά υποχρεωτικά από τον επιθετικό.

Ο Κάμπος ακολούθησε και πάλι (μεγαλύτερο) μέρος της προπόνησης παράλληλα με ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τζοβάρας, Μούτσα, Δοδοντσάκης. Την Παρασκευή (11.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ