ΠΑΟΚ

Εκτός Τζιόλης, Μαντούρο

Εκτός Τζιόλης, Μαντούρο

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα (20/11) ο Γκολάσα, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κάτσε. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Έλληνας ομογενής αμυντικός, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Η οριστική απόφαση να μην διεξαχθεί η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να επουλώσει τις αγωνιστικές πληγές του, που έχουν ανοίξει οι μαζεμένοι τραυματισμοί.

Εκτός του Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού του και προπονήθηκε κανονικά, στο σημερινό (20/11) πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κι Εργκούς Κάτσε συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Ακόμη, οι διεθνείς Στέφανος Αθανασιάδης, Ράζβαν Ρατς κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που προερχόταν από ίωση γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Στην προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης με σπριντ και τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες γύρω τόσο από την αμυντική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη της ομάδας, συμμετείχε και ο Έλληνας ομογενής αμυντικός από τη Σουηδία, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ