ΠΑΟΚ

Εκτός ο Σαλπιγγίδης...

Εκτός ο Σαλπιγγίδης...
INTIME SPORTS

Μετά την επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

"Είδηση" "έβγαλε" η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που στην προπόνηση της Δευτέρας δέχτηκε φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών της ομάδας με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ετσι ο Γιώργος Γεωργιάδης προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Θυμίζουμε πως για τον αγώνα της Τετάρτης είναι εκτός λόγω τιμωρίας οι Λάζαρ και Κίτσιου ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μαντούρο και Κατσουράνης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και κυρίως τακτικής εν όψει του αυριανού ματς και η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Λίνο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ