ΠΑΟΚ

Εκτός Τζιόλης, Σάλπι, Γλύκος

Εκτός Τζιόλης, Σάλπι, Γλύκος
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν προπονήθηκε την Κυριακή (22/2), καθώς συνεχίζει να αισθάνεται βαρύ το πόδι του στην περιοχή των προσαγωγών. Θετικά νέα από "Παπ".

Μία μέρα μετά τη νίκη επί της Βέροιας οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση. Οσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με αποθεραπεία, φυσική κατάσταση και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία επειδή αισθάνεται βαρύ το πόδι του στην περιοχή των προσαγωγών, ενώ θεραπεία έκανε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος εξακολουθεί να πονά στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, ο Παναγιώτης Γλύκος που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ο Φάνης Τζανδάρης που έχει θλάση στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ξεκίνησε τρέξιμο και άρχισε να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στα γήπεδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ