ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής Περέιρα, Λούκας

Εκτός αποστολής Περέιρα, Λούκας
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ απέκλεισε τους Περέιρα και Λούκας από την αποστολή στο Ζάγκρεμπ για το ματς με την Λοκομοτίβα (16/7), σε συνέχεια της απογευματινής τιμωρίας τους την Δευτέρα (13/7).

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι άτεγκτος σε θέματα πειθαρχίας και αποδείχθηκε ξανά, καθώς αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με την Λοκομοτίβα τους Περέιρα και Λούκας.

Οι δύο παίκτες το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) προπονήθηκαν μόνοι τους γιατί δεν πλήρωσαν το πρόστιμο 100 ευρώ που τους είχε επιβληθεί την Κυριακή (12/7) γιατί δεν χρησιμοποίησαν επικαλαμίδες.

Έτσι, την Τρίτη (14/7) στις 12.45, μαζί με τους τραυματίες Γλύκο, Αθανασιάδη, Γκολάσα τους ανέτοιμους Κωνσταντινίδη, Νομπόα και τους Παπαγιαννόπουλο, Μάρτενς θα αναχωρήσουν από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν στις 19:00 στην Τούμπα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής:

Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης.

Η αποστολή θα προπονηθεί στις 10:00 και στις 14:30 θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ απ’ όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξει στις 17:30 για Ζάγκρεμπ.

Όσο για το απογευματινό πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στις τοποθετήσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τον Τούντορ και τους συνεργάτες του να δίνουν συνεχώς οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά. Μόνοι τους γυμνάστηκαν, όπως σημειώσαμε, οι Λούκας, Φακούντο Περέιρα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ