ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε η υπόθεση Δώνη

Εκδικάστηκε η υπόθεση Δώνη
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, τι υποστήριξε η πλευρά του Έλληνα τεχνικού και τι απομένει μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση

Μετά από τρεις συνεχόμενες αναβολές εκδικάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η προσφυγή του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η εκδίκαση έγινε από πενταμελή επιτροπή καθώς έγινε δεκτή η ένστανση που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την σύνθεση της επιτροπής.

Έτσι, παρόντα ήταν δύο μέλη του συνδέσμου προπονητών, δύο εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας και ένας συνταξιούχος δικαστικός ο οποίος μάλιστα έκανε προσπάθειες ακόμη και μετά το τέλος της εκδίκασης για συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για την εγκυρότητα των συμβάσεων του Γρηγόρη Γεωργίτσα και του Μίοντραγκ Μένταν. Ακόμη πήρε προθεσμία για να κατεθέσει υπόμνημα μέχρι την επόμενη Τρίτη το οποίο θα εξετάσει η επιτροπή πριν λάβει την τελική της απόφαση.

Επί της ουσίας η πλευρά Δώνη υποστήριξε ότι δέχτηκε ο Ελληνας τεχνικός μηνύματα απειλητικού περιεχομένου από τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ (του στυλ "παραιτήσου αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με τον κόσμο").

Ο ΠΑΟΚ αντέτεινε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας δεν ενημέρωσε γι' αυτά τα μηνύματα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεν επιχείρησε δηλαδή να ξεκαθαρίσει αν αποτελούσαν επίσημη θέση του "Δικεφάλου" ή απλά παρερμηνεύτηκε το μήνυμά τους, παρά μόνο την επόμενη μέρα έστειλε εξώδικο μέσω της δικηγόρου του.

Απόφαση αναμένεται να βγει σε περίπου ένα μήνα. Θυμίζουμε ότι τα δεδουλευμένα που οφείλονται στον Δώνη είναι περίπου 200.000 ευρώ και άλλες περίπου 130.000 ευρώ στους συνεργάτες του, ενώ αν επιδικαστεί και ηθική βλάβη η ΠΑΕ θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον περίπου 400.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ