ΠΑΟΚ

Εισηγήθηκαν το "δεκάρι" στον Ιβάν

Εισηγήθηκαν το "δεκάρι" στον Ιβάν
Άρνεσεν και Αγγελίδης INTIME SPORTS

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ μετέφεραν στον Ιβάν Σαββίδη την λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σε αυτήν υπάρχει ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει.

Επαφές επί επαφών στον ΠΑΟΚ για το θέμα της ενίσχυσης... Στον "Δικέφαλο" έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει έναν επιτελικό μέσο και αυτό το θέμα έχει απασχολήσει τους Βεζυρτζή, Άρνεσεν και Αγγελίδη (πρόκειται για την επιτροπή μεταγραφών στον ΠΑΟΚ).

Οι τρεις άνδρες έχουν "δημιουργήσει" μια λίστα με παίκτες που αγωνίζονται σε ρόλο "δεκαριού" ξεχωρίζοντας κάποιους από αυτούς και μάλιστα έχουν προκρίνει τον κύριο στόχο.

Αυτή η λίστα έχει μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη που πλέον έχει εικόνα για το τι σκέφτονται οι Βεζυρτζής, Άρνεσεν και Αγγελίδης.

Πλέον η τελική απόφαση ανήκει στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ που είτε θα επιλέξει κάποιον υποψήφιο παίκτη (π.χ. τον... στόχο που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας), είτε θα προχωρήσει εκείνος το θέμα (του εκλεκτού όσον αφορά τον ρόλο του "δεκαριού") μετά από δικές του επαφές.

Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα και με την επιστροφή του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να "τρέξουν" εξελίξεις και να υπάρχει κάτι το... πιο χειροπιαστό στο θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ που "δουλεύεται" το τελευταίο διάστημα από τα στελέχη του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ