ΠΑΟΚ

"Εφιάλτης για τη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Ελβετική εφημερίδα αναφέρεται στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Σεντ Γιάκομπς, φιλοξενώντας δηλώσεις της Μπάρμπαρα Μπλίγκερ, που εργάζεται στον τομέα ασφάλειας της Βασιλείας.

Η "blick" σε αφιέρωμα της στις "κυρίες" των ομάδων που μετέχουν στο ελβετικό πρωτάθλημα αναφέρεται στην Μπάρμπαρα Μπλίγκερ, που εργάζεται στον τομέα ασφάλειας της Βασιλείας και την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα τα σχόλια που χρησιμοποιεί στις αναφορές της στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο Σεντ Γιάκομπς, μόνο κολακευτικά δεν είναι.

"ΠΑΟΚ. Σκάνδαλο στην Ελλάδα και μια φρίκη για τη Βασιλεία στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ένας τερατώδης εφιάλτης για την Μπάρμπαρα Μπλίγκερ, που εργάζεται στον τομέα ασφάλειας στο γήπεδο της.

'Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε και πολύ την κατάσταση', λέει.

'Διαβάζουμε πολλά, γίνονται πολλές συζητήσεις, ωστόσο συνήθως το φαγητό μαγειρεύεται πιο ζεστό από ότι τρώγεται'.

Φυσικά και σέβεται τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο την 1η Αυγούστου. Αλλά τους φοβάται;

'Όχι. Μια ομάδα αναγνώρισης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μελετά τις συνθήκες στη Θεσσαλονίκη. Επίσης εκπρόσωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συνεργάζονται μαζί τους σε πολλά επίπεδα", αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό ρεπορτάζ της ελβετικής εφημερίδας.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ