ΠΑΟΚ

Δυσφορία Χακόμπο για τις δηλώσεις Στέφενς

Δυσφορία Χακόμπο για τις δηλώσεις Στέφενς
INTIME SPORTS

Δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ισπανό τερματοφύλακα η ατάκα του Ολλανδού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή.

Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ Σανθ Χακόμπο και Χουμπ Στέφενς μετά τις δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ηρακλής-ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" όταν ρωτήθηκε για την σταθερή επιλογή του να αφήνει τον έμπειρο πορτιέρο εκτός αποστολών μετά το επεισόδιο που είχε προκαλέσει σε μία προπόνηση πριν 40 μέρες, είχε σημειώσει:

"Έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος, ακόμη δεν έχει μετανιώσει γι' αυτό και για αυτό δεν είναι μέσα (σ.σ. στις αποστολές)".

Ο Σανθ Χακόμπο λέει στο περιβάλλον του πώς αυτό που λέει ο Στέφενς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού, όπως υποστηρίζει, πριν από ένα μήνα περίπου ζήτησε συγνώμη από τον γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Καβαλιεράτο, στον οποίο είχε συμπεριφερθεί άσχημα.

Έτσι, εκτιμά πώς διόρθωσε τα πράγματα και το λάθος που έκανε, κι αυτός είναι ο λόγος που του προκάλεσε αρνητική έκπληξη πώς ο Στέφενς είπε αυτά που είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη, από το περιβάλλον του Ολλανδού τεχνικού προκύπτει πώς έπαιξε ρόλο στο ύφος της τοποθέτησής του για τον Χακόμπο και η ανάρτηση που έκανε ο Ισπανός στο facebook, όταν ο Λόρενς αναχώρησε για την Αγγλία, τονίζοντας: "τώρα φαίνεται πως δεν χρειαζόμαστε χαρακτήρα...".

Είναι ξεκάθαρο πώς υπάρχει βαθύ χάσμα στη σχέση των δύο ανδρών και πρέπει άμεσα να προκληθεί μία συζήτηση μεταξύ τους, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η θέση του προπονητή απέναντι στον ποδοσφαιριστή, εκείνος να εκφράσει τις δικές του θέσεις κι αν διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει πλέον πρόσφορο έδαφος για συνεργασία να χωρίσουν οι δρόμοι του Ισπανού με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά, τέλος, στη στάση της διοίκησης, έχει δώσει το "οκ" στο Στέφενς να χειριστεί, όπως αυτός θεωρεί σωστό, το ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ